Image

I morgon är det dags för Elitauktionen att gå i mål!

Då vi inte kunde avsluta Elitauktionen som planerat 26 maj så blir det Elitauktion i morgon fredag 2 juni. Auktionssiten är öppen och det går redan nu lägga bud på de hästar som är kvar på auktionen.

Auktionssiten uppe inför fredagens omstart av Elitauktionen!

Som de flesta vet drabbades Elitauktionen av teknikproblem då den skulle genomföras 26 maj. Nu ligger auktionssiten uppe igen inför omstarten nu på fredag den 2 juni.

Ny Elitauktion på fredag och framflyttad anmälningstid till Next Generation Sale!

Som de flesta vet så drabbades Elitauktionen av teknikproblem och fick ställas in men på fredag 2 juni så blir det en ny Elitauktion. Auktionssiten öppnar i morgon klockan 08.00 och då skall det också gå bra att lägga bud på hästarna.

I fredags avgjordes ASVT:s Trottex Auktionslopp!

I fredags körde Solvalla trav och under tävlingarna avgjordes också ASVT:s Trottex Auktionslopp. Den här gången blev det tre lopp då stonas lopp fick delas på grunda av det var mer än 12 tjejer anmälda.

Elitauktionen uppskjuten till fredag den 2 juni

Med anledning av de problem som auktionssiten drabbades av under auktionskvällen har auktionen skjutits upp och kommer att återupptas fredag den 2 juni kl 18.00. Det blir då en ren onlineauktion. De flesta auktionshästarna finns därefter att hämtas hemma hos säljaren. Några kommer att finnas för upphämtning på Skråmsta Stuteri i Bro. Det kommer i så fall framgå av hästens auktionssida.

I nuläget tror man att problemen orsakades av en attack på siten.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram