Image

Intressanta och nyttiga informationsträffar och utbildningar!

Att skaffa information och utbildning är två viktiga framgångs faktorer för alla företagare och inte minst i vår tuffa bransch! Nu finns det två tillfällen att skaffa sig bättre förutsättningar i sitt företagande då LRF och Hästnäringens Yrkesnämnd genomför två utbildningstillfällen.

Blev du en av vinnarna till anmälningsavgifterna till årgångsloppen?

Alla som vann en budgivning under Elitauktionen fick chansen att vara med i en tävling där man kunde vinna anmälningsavgifter till våra olika årgångslopp.

Nu har tomten delat ut den sista julklappen från 2020!

Nu har årets sista vinst i julkalendern 2020 landat hos Ulla Holm i Arvika. Var på julafton Ulla vann den fria levande fölavgiften som Menhammar ställde upp med och efter lite dividerande tillsammans med Menhammar så kom man fram till att Who’s Who skulle passa utmärkt till hennes sto.

Deadline för att anmäla till Kriterieauktionen rycker allt närmare!

Nu börjar det bli hög tid att anmäla sin häst till årets Kriterieauktion då vi stänger anmälan den 2 juni. Det kommer bli samma upplägg på Kriterieauktionen som på Elitauktionen som blev så lyckad med nya rekordsiffror! Enda skillnaden är att vi på Kriterieauktionen kommer att hålla till på Solvalla!

Vi har i år gjort om auktionsvillkoren lite vad det gäller säljprovisioner för att inte missgynna de hästar som blir lite dyrare.

Nu har vi startat en avelspodd!

Vi har legat i startgroparna ett tag men nu finns vår avelspodd ute i etern att lyssna på! Är Nils Larsson, styrelseledamot i ASVT och han och hans familj föder upp Wibb hästarna som håller i podden tillsammans med Joakim Fredriksson som är avelsexpert hos oss på ASVT. Även Joakim kommer från en uppfödarfamilj då hans föräldrar föder upp Sensation hästarna.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram