Image
Nu är vi inne i Elitauktions- & Elitloppsveckan!

Nu är vi inne i Elitauktions- & Elitloppsveckan!

Blir bråda dagar fram till fredag för oss på ASVT och för Solvalla är det fullfart ända fram till söndag då vi skall avgöra ett av de finaste om inte det finaste Elitloppet någonsin och nytt för i år är att allt finns att avnjuta på Solvalla!

 

Visningen av Elitauktionshästarna börjar klockan 10.00 på fredag och Solvalla har GS75 tävlingar på eftermiddagen och sedan är det Elitauktion på Kongressen vid klockan 19.00. Finns fortfarande några platser kvar men boka snabbt för nu är det verkligen inne på rött läge för att få plats på Kongressen och när det är slut så är det slut!

Boka plats på Kongressen

Förrätt
Eldad Tonfisk lätthalstrad tonfisk med avocadocremè, tomattartar, rostad tomatdressing, parmesanost
Varmrätt
Kalvschnitzel Tryffel panerad kalvschnitzel med tryffelsmör, kronärtskocka, örtpotatispurè

Bordplacering sker på plats av hovmästaren. Observera att mindre sällskap kan få dela bord med andra.

Pris 529 kronor

Borups Victory segerdefilering 1Finns också möjlighet att följa auktionen på Ströget där det kommer vara After Trot med möjligheter att både äta och dricka och se auktionen på intern-tv.

Årets Elitauktionskatalog går inte av för hackor och den växte ytterligare i helgen då det blev klart att vi säljer ett helsyskon till en av Elitloppsdeltagarna! Decision Maker blev inbjuden till årets Elitlopp och redan på fredagen säljer vi ett helsyskon till henne då lillebror Concession skall upp i ringen så mamma Full Authority har dubbla anledningar att vara stolt den här helgen!

Redan tidigare  i år hade vi lite Elitloppsanknytning till Elitauktionen då vi sålde Borups Victory, på bilden till vänster, på Elitauktionen 2019 för 210 000 och det får man väl beteckna som ett fynd för en häst som har sprungit in drygt 4,2 miljoner innan årets Elitlopp!

Har du sett de fyra avsnitten där Patrik Fernlund leder Jörgen S Eriksson och Joakim Fredriksson genom Elitauktionskatalogen? Om inte eller om du vill titta om något så finns de fyra avsnitten på Elitauktionssidan och gänget nagelfar 30 hästar i varje avsnitt!

Till Elitauktionssidan

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram