Image
Vi är i fullgång med arbetet till ASVT:s julkalender 2022!

Vi är i fullgång med arbetet till ASVT:s julkalender 2022!

Nu har vi satt bock i kanten på How To Breed A Champion samt vidareutbildningen för seminassistenter. Så nu ligger fokus på nästa roliga projekt på ASVT som är årets julkalender! I år blir det femte året vi kommer arrangera en julkalender på ASVT.

Kommer vara samma upplägg som tidigare om åren att alla kan vara med och tävla förutom när vi tävlar om levande fölavgifter för då är det endast medlemmar i ASVT som kan vara med. Givetvis får även de som är ungdomsmedlemmar vara med och tävla om levande fölavgifterna.

Är du inte medlem men vill kunna vara med och tävla om levande fölavgifter så kan du bli medlem nu och då gäller ditt medlemskap även nästa år!

Bli medlem i ASVT

Hedda 3månader artikelVi har jobbat med julkalendern ett tag och vi har klart med fyra levande fölavgifter till årets julkalender den första kommer delas ut den 2:a advent som i år blir 4:e december. Övriga tillfällen när det finns chans för alla ASVT medlemmar att vinna en fri levande fölavgift är 3:e advent (11 dec), 4:e advent (18 dec) och givetvis på julafton!

Vi är väldigt glada för att International Stallion är med för tredje gången i vår julkalender. Vi har inte riktigt spikat vilken hingst man kommer ställa upp med men de två första åren har det varit Hayden Hanover som har representerat International Stallion.

Här kan du se vilka hingstar som finns på International Stallion

2020 så vann Robin Sellvin levande fölavgiften i Hayden Hanover och 18 april i år så fick han och hans sambo Åsa ett sto som ni kan se på bilden här till vänster och då är hon rätt exakt 3 månader.

Robin och Åsa är mycket nöjda med sin tuffa tjej som har bra självförtroende och som ni ser är hon väldigt välväxt! Hon är väldigt självsäker och framåt berättar Robin och hon galopperar nästan aldrig när hon springer i hagen utan det är i regel i fint trav.

I förra årets julkalender så var det som sagt återigen Hayden Hanover som representerade International Stallion och den här gången var det Jenny Lindmark som vann och hon går i väntans tider då hennes sto Aya är dräktig med Hayden Hanover.

stallion logo Artikel

Som sagt vi är väldigt glada över att International Stallion är med även i år och framöver kommer vi presentera övriga som ställer upp med levande fölavgifter i årets julkalender!

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram