Image
Även i år hissar vi franska flaggan i ASVT:s julkalender!

Även i år hissar vi franska flaggan i ASVT:s julkalender!

Börjar bli en väldigt trevlig tradition att vi har ett franskt inslag i vår julkalender. Även i år kommer så bli fallet då familjen Allaire kommer vara med julkalendern igen! För er som mot förmodan inte vet så driver Philippe och Gitte Allaire Haras de Bouttemont eller Home of Ready Cash & Sons.

Franskafärger ArtikelFörutom att det är roligt att ha ett internationellt inslag i julkalendern så är det fantastiskt fina avelshingstar som finns på Haras de Bouttemont.

Här kan du se vilka avelshingstar som finns på Haras de Bouttemont

Vi har inte bestämt vem eller vilka hingstar vinnaren kommer få välja mellan men när man tittar över vilka hingstar som finns så är det en fantastisk samling så vi vet att det blir ett kanonpris oavsett vad Gitte kommer välja!

 

 

Vill du vara med och tävla om den franska levande fölavgiften från Haras de Bouttemont så måste du vara medlem i ASVT och givetvis kan även ungdomsmedlemmar att vara med och tävla. Blir du medlem nu så är du även medlem för 2023.

Här kan du bli medlem i ASVT

Frans

Blir fjärde året Haras de Bouttemont är med i julkalendern och 2019 när man var med för första gången vann Christina Lagerroth priset och hon valde att betäcka med Django Riff och året efter fick hon killen på bilden till höger som har det passande namnet Madeinfrance eller som han kallas Frans.

När jag pratade med Christina häromdagen så berättade hon att samma dag hade hon för första gången suttit i vagnen bakom Frans då hon håller på med inkörning av honom och allt har gått bra så här långt!

Är det enda avkomman än från vårt franska inslag i julkalendern för 2020 vann Hans-Erik Larsson. Våren 2021 så grasserade sjukdomar bland hästar ute i Europa och det var lite ändrade vaccinregler och det strulade för Hans-Erik då vaccinet tog slut och han fick stanna hemma.

Nu var Gitte snäll så Hans-Erik har varit i Frankrike i år istället och han har nu dräktigt även han med Django Riff så 2023 kommer nästa franska avkomma i julkalenderns stall!

 

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram