Image
Vår samarbetspartner Vidilab är dagens värd i julkalendern!

Vår samarbetspartner Vidilab är dagens värd i julkalendern!

Idag har vi en av ASVT:s samarbetspartners som värd för dagens lucka då Vidilab agerar värd i ASVT:s julkalender. Som medlem i ASVT har du 10% rabatt vid beställningar i  deras webbshop.

Vidilab är Nordens största veterinärmedicinska laboratorium inriktat på parasitologisk träckprovsdiagnostik. Varumärket kollamasken är välkänt för de flesta i hästbranschen. Vidilab utför kvalitetssäkrade tester för alla djurslag som alltid bedöms av kvalificerad personal. De utför även grovfoderanalys på grönmassa, hö, hösilage och ensilage. Laboratoriet är ackrediterat för näringsanalyser.

Vi tävlar idag om kollafodret och kollamasken det enda du behöver göra är att lösa dagens fråga för att kunna bli en vinnare idag!

Dagens fråga

Vidilabs kändaste varumärke är kollamasken, om du vill köpa kollamasken häst vilka olika storlekar på kollamasken finns det?

Känner du dig osäker på svaret så kan det vara en bra idé att kolla på Vidilabs hemsida som du kommer till om du klickar på loggan härunder.

vidilab logga

När du är nöjd med ditt svar mejlar du det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och glöm inte att skriva dina kontaktuppgifter så vi vet vart vi skall skicka priserna om du är en av de lyckliga vinnarna!

Dagens priser

1:a pris En kollafodret från Vidilab
2:a pris Kollamasken för två hästar
3:e pris Kollamasken för en häst

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram