Image
Ett besök på Menhammar med lunch i potten idag!

Ett besök på Menhammar med lunch i potten idag!

Menhammar Stuteri AB är värd för dagens lucka och det är en trogen deltagaren i ASVT:s julkalender som varit med från starten av vår julkalender!

Menhammar föder upp, tränar, tävlar och säljer förstklassiga travhästar. Här bedrivs också hingsthållning, jordbruk samt en mindre köttdjursuppfödning för växelbete och för att hålla sjönära marker öppna.

I mer än sjuttio år har gårdens marker varit hemvist åt ett av de mest framgångsrika och klassiska svenska stuterierna, men gårdens anor sträcker sig århundraden längre tillbaka än så. I 800 år har markerna kring Menhammar brukats.

Idag ligger det en guidad tur för fem personer på Menhammar inklusive lunch på de klassiska markerna! Allt du behöver göra för att vinna det fina priset är att du svarar rätt på dagens fråga.

Dagens fråga

Menhammar Stuteri har i många år varit största stuteriet i Sverige men hur många föl såg dagens ljus på Menhammar 2023 enligt deras hemsida?

Bra idé kan vara att kika in på Menhammars hemsida för att hitta det rätta svaret och dit kommer du om du klicka på Menhammars logga härunder.

Menhammar logga

När du hittat det rätta svaret så mejlar du in det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och glöm inte att skriva dina adressuppgifter så vi kan skicka övriga priser om du har tur att vinna.

Dagens priser

1:a pris Besök på Menhammar för 5 personer inkl lunch

2:a pris ASVT mössa och en reflexväst

3:e pris 2 Hökassar

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram