Image
Nu är det bara spurten kvar av årets julkalender!

Nu är det bara spurten kvar av årets julkalender!

Nu är vi i början av upploppet av årets julkalender hos ASVT och nu är det bara att rycka tussarna och gå all in de sista dagarna! Dagens värd för luckan är PR Active som är ett fristående profilföretag som vi på ASVT köper våra profileringsprodukter av!

PR Active hjälper dig och ditt företag att hitta smarta lösningar och rätt produkter till rätt tillfälle. Målsättningen är att skapa profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller. Man har ett namn på detta, varumärkeskalibrering. När varumärket och människorna som bär det lirar med varandra så har både vi och du lyckats, detta är PR Actives motto!

Vi tävlar idag om fina priser ur PR Actives sortiment och som vanligt måste du lösa dagens fråga om du skall ha chans att bli en vinnare!

Dagens fråga:

PR Active säljer sedan många år tillbaka glas från Orrefors/Kosta Boda. En av våra favoriter är ljusstaken från serien Carat från Orrefors. Vem har formgivit den?

En bra idé för att lösa dagens fråga kan vara att besöka PR Actives hemsida och den kommer du till om du klickar på deras logga härunder.

PR Active logo

När du är nöjd med ditt svar så mejlar du in det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och glöm inte att skriva dina adressuppgifter samt ett mobilnummer då du får en sms avisering när paketet är på väg.

Dagens priser

Pläd Kosta Linnewäfveri1:a pris Jaguardpläd från varumärket Kosta Linnewäfveri

 

2:a pris Elektrisk handvärmare i aluminium med 3 intensitetsnivåer (30º, 37º och 50º) och en   inbyggd powerbank på 4000 mAh. Inkluderar handremhandvärmare

 

 

CB mössa3:e pris en skön vintermössa från varumärket Cutter & Buck.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram