Image
Idag är vår samarbetspartner Folksam värd för dagens lucka!

Idag är vår samarbetspartner Folksam värd för dagens lucka!

Nu börjar vi ana upploppet på resan mot julafton i ASVT:s julkalender, när vi öppnat dagens lucka så finns det bara tre luckor kvar i årets julkalender! Dagens värd är en mycket stor och trogen samarbetspartner till oss på ASVT då det är Folksam som träder in som värd för dagens lucka.

Alla ASVT medlemmar har 10 procents rabatt på Folksams djurförsäkringar. Vidare har ASVT-medlemmar gratis A6 veterinärvårdsförsäkring för samtliga födda föl under tolv månader från försäkringens ikraftträdande. Folksam erbjuder köpare på Trottex auktioner upp till 50 procents rabatt på försäkringen under första året vid tecknande av försäkring för ett helt år. Erbjudandet gäller vid auktionstillfället.

Idag tävlar vi om ett hästtäcke från Folksam och vill du att det skall bli ditt så måste du hitta svaret på dagens fråga.

Dagens fråga

Om du tecknar en hästförsäkring hos Folksam för en travhäst vilka tre olika veterinärvårdsbelopp har du att välja mellan.

Behöver du hjälp för att lösa dagens fråga så kan vi rekommendera ett besök på Folksams hemsida som du kommer till om du klicka på deras logga härunder.

folksam

När du är nöjd med ditt svar så mejlar du in det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och glöm inte att skriva dina adressuppgifter så vi vet var vi skall skicka priset om det är du som vinner.

Dagens priser

1:a pris Hästtäcke från Folksam

2:a pris ASVT mössa och reflexväst

3:e pris 2 buffar

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram