Image
Nu kan du läsa auktionskatalogen till Kriterieauktionen 2022 på webben!

Nu kan du läsa auktionskatalogen till Kriterieauktionen 2022 på webben!

Årets Kriterieauktion går 15-18 september så det är en bit bort men det kan behövas lite tid om du skall studera årets eminenta auktionskatalog till Kriterieauktionen, Det finns avkommor efter de flesta de populära hingstarna. Greenshoe, Face Time Bourbon, Father Patrick, Googoo Gaagaa, Maharajah, Six Pack, Muscle Hill och Readly Express är några av dem. Vi säljer också sex kallblod och de säljs under torsdagens auktion.

Årets Kriterieauktion är en digital auktion i Menhammar Online Sale-plattformen. Auktionshästarna visas från klockan 10.00 på sin auktionsdag och vi håller till på Solvallas stallbacke. På auktionskvällen finns det möjlighet för den som önskar att boka bord i Bistron på Solvalla där vi sänder auktionen på en storbildsskärm men även på Bistorn är all budgivning digital.

Här kan du läsa auktionskatalogen som en pdf

Här kan du läsa auktionskatalogen på Prenly

Starttider för auktionen är 18.00 alla kvällar utan lördagen för då börjar vi klockan 19.00. På torsdagen säljer vi hästarna 1-85, på fredagen 86-175, på lördagen 176-253 och sedan avslutar vi på söndagen med katalognummerna 254-337.

Vi räknar med att ha katalogen fysiskt i slutet av vecka 34.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram