Image
Hög tid att boka din plats på årets Uppfödargala!

Hög tid att boka din plats på årets Uppfödargala!

Årsstämman i ASVT rycker allt närmare och som vi tidigare har berättat så blir det i år en Uppfödargala efter stämman där vi prisar de uppfödare som hade ett lyckat 2023! Vill du vara med och hylla vinnarna och ha en trevlig kväll tillsammans med andra uppfödare så börjar det bli tid att boka sin plats på galan då anmälan stänger 6:e mars!

Vi kommer hålla till på Solvalla hela dagen och stämman är i Nordinsalen medan Uppfödargalan är i festvåningen. Är aktiviteter hela dagen och vi börjar redan 10.00 med en föreläsning om foder med foderrådgivare Jennifer Rehnholm från KRAFFT och anmälan krävs och även här är det 6 mars som gäller.

Skickar din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och alla som kommer på föreläsningen bjuder KRAFFT på lunch!

Har du inte tid att vara på plats till klockan 10.00 men vill ändå börja stämmodagen med lunch på Solvalla så kan du beställa lunch i vår webbshop även här är det 6 mars som gäller.

Programmet drar i gång 13.00 då vi gästas av LRF häst som presenterar sin verksamhet och 13.30 så dyker travtränarna Fredrik Wallin och Andreas Lövdal upp och moderator kommer Tony Ryttar att vara.

Vid 15.00 så blir det fika och därför ser vi gärna att ni anmäler er till stämman så vi har fika så det räcker till alla! Ni kan anmäla ert deltagande på stämman till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Stämman drar sedan igång vid 15.30 och galan beräknas börja vid 18.00.

Mer info och menyer hittar du på vår hemsida

Här kan du beställa plats på Galamiddagen och lunch

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram