Image
Allt om Travsport är värd för tisdagens lucka!

Allt om Travsport är värd för tisdagens lucka!

Vi kämpar på i vår resa mot julafton i ASVT:s julkalender och idag har turen som värd för dagens lucka kommit till Allt om Travsport!

Allt om Travsport fokuserar på allt runt travsport men du kommer inte hitta spelprogram eller speltips där. Däremot hittar du en bred information om världens travsport och kommer kunna fördjupa dig i sporten. I tidningen möter du människorna bakom framgångarna, blir uppdaterad på branschnyheter och läser inspirerande reportage!

Är du duktig och löser dagens fråga så har du chansen att säkra intressant läsning under 2024 i antingen ett år eller ett halvår!

Dagens fråga

Varje nummer av Allt om Travsport har ett tema och ett nummer 2024 kommer ha ett avelstema, när kommer det numret ut till prenumeranterna på Allt om Travsport?

Behöver du hjälp för att lösa dagens fråga så är det en bra idé att kolla på Allt om Travsports hemsida som du kommer till om du klickar på tidningarna härunder.

Allt om Travsport artikelbild

När du klurat ut svaret så mejlar du in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan klockan 24.00 idag. Glöm inte att skriva er adress så Allt om Travsport vet var de skall skicka priset om det är du som har tur och vinner!

Dagens priser

1:a pris 1 års abonnemang på Allt om Travsport

2:a pris ½ års abonnemang på Allt om Travsport

3:e pris ½ års abonnemang på Allt om Travsport

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram