Image
Vill du titta in bakom kulisserna på Elitauktionen?

Vill du titta in bakom kulisserna på Elitauktionen?

Vill du se lite bakom kulisserna på Elitauktionen och lära dig lite om hur en auktion fungerar och hur man köper en häst och hur går man vidare efter köpet?

Rundvandring ElitauktionDå skall du definitivt anmäla dig till rundvandringen som Trottex anordnar under Elitauktionen ni blir guidade av Jenny Nilsson som är uppfödare till Celeber hästarna och är styrelseledamot i ASVT. Till sin hjälp kommer hon även att ha med sig någon tränare.

Anmäl dig senast 23 maj genom att mejla er anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Det är ett begränsat antal platser så väntar inte för länge för det är först till kvarn som gäller om det blir många bokningar.

Vi börjar med att samlas över en fika där ni får en inblick i hur en auktion egentligen går till. Vi tittar givetvis på hästens exteriör samt besöker några uppfödare som har hästar som har selekterats fram till årets Elitauktion!

Elitauktionen går i år på Scandic Infra City där också alla auktionshästar finns, däremot så kommer all budgivning ske digitalt.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram