Image
Vi har pratat med vinnaren till levande fölavgiften i Hayden Hanover!

Vi har pratat med vinnaren till levande fölavgiften i Hayden Hanover!

 

Vi har pratat med vinnaren av den första levande fölavgiften i årets julkalender.

Hayden Hanover hemDet var International Stallion som ställde upp med det fina priset som var en levande fölavgift till Hayden Hanover. Priset gick norrut närmare bestämt till Skellefteå där vinnaren Jenny Lindmark bor. Trots den nordliga breddgraden och efternamnet så var det inte någon koppling till legenden Stig Lindmark.

Jenny har hållit på med hästar i princip hela livet men först var det ridhästar som var passionen men vi fick köpa pensionerade travhästar som ridhästar och då vi fick inackordera oss i ett travstall så där och då väcktes intresset även för travsporten berättar Jenny.

Jenny har en B-licens och har som sagt var Skellefteå som hemmabana men hon har också fött upp hästar som man sedan har tränat och tävlat med.

Vem det blir som får äran att ”träffa” Hayden Hanover får vi se för Jenny var överraskad att det var hon som vann för jag vinner ju aldrig något sa hon men det får hon kanske revidera nu!

Men en tanke som redan hade kommit var att kanske Silili e Pastor Stephen-Parantessa e Super Arnie kunde vara ett alternativ. En otroligt fin travare som dock inte får till det på tävlingsbanan som man tror och tycker när man sitter bakom henne i träning.

Vi får helt enkelt återkomma om ett tag när Jenny har bestämt sig för vem som är bäst lämpad för att betäckas med Hayden Hanover!

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram