Image
Vi har en vinnare till Uncle Lasse eller Milligan's School!

Vi har en vinnare till Uncle Lasse eller Milligan's School!

Var ett stort intresse och det blev faktiskt nytt rekord vad det gäller antal svar på en dag när vi tävlade om den levandefölavgiften i antingen Uncle Lasse eller Milligan’s School under söndagen som Stall T.Z. ställde upp med som våra medlemmar fick tävla om!

Milligans Scool uppslag hemsidaBlir dock alltid en som vinner och den här gången blev det Jenny Hansen som blev den lyckliga vinnaren. Jenny har en B-licens på Solvalla och förutom att träna häst så föder hon också upp hästar.

Förtillfället finns det tre fölmärrar hos Jenny och det är I Love Champagne e Love You-Champagne e Supergill, Raffaella Grif e Kadabra-Sunset Victory e Cumin och Madame Nicole e Gigant Neo-Little Nick e Lord of All.

Att det blir någon av de här tre fölmärrarna som Jenny kommer använda är väl högst troligt men vilken hon till slut väljer får vi helt enkelt återkomma till lite längre fram när vinsten har hunnit att landa ordentligt.

Hingstvalet blir inte helt enkelt det heller vi har faktiskt haft både Uncle Lasse och Milligan’s School som tänkbara val nästa säsong men nu vet vi att det kommer bli en av dom på någon av märrarna i alla fall.

Som sagt vi återkommer både till Jenny och övriga som vinner levandefölavgifter en bit in i det nya året när de har hunnit tänka igenom sina val i lugn och ro.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram