Image
Vi börjar se ramarna till höstens auktionsnyhet Next Generation Sale!

Vi börjar se ramarna till höstens auktionsnyhet Next Generation Sale!

Arbetet med höstens Next Generation Sale rullar på och ramarna börjar komma på plats. Vi vet nu att det kommer bli två auktionsdagar fredag och lördag vecka 37 auktionsdatumen blir 15-16 september.

Logga NGS artikelVi kommer som bekant hålla till på Sundbyholms travet och visningen av auktionshästarna börjar klockan 10.00 både på fredag och lördagen. Däremot blir det lite olika starttider på auktionskvällarna då vi börjar klockan 17.00 på fredagen och 19.30 på lördagen.

Auktionen kommer vara en hybridauktion där du kan lämna bud på gamla vanliga viset genom att höja handen i auktionslokalen men det finns också möjlighet att lämna bud via Menhammar OnlineSales.

Anledningen till den lite senare auktionsstarten på lördagen är givetvis att det först skall arrangeras V75 tävlingar på Sundbyholm och sedan blir det auktion. Vi kommer därför sälja lite färre hästar på lördagen jämfört med fredagen men räknar med att auktionskvällarna är klara vid 11 snåret.

Efter auktionen så blir det underhållning men även i pauserna under kvällen försöker vi få till att det blir lite musik av de vassa artister som Stefan Eriksson har knutit till evenemanget.

De som skall underhålla oss under fredagen är Linda Bengtzing, Evelina Olsén och Erik Linder. På lördagen tar Magnus Carlsson, Richard Herrey och Erik Linder över stafettpinnen och ser till att vi får en trivsam kväll under och efter auktionen.

Sundbyholms travet har också ordnat samarbete med tre hotell i Eskilstuna där ni kan boka rum till rabatterade priser. Här nedan ser ni vilka hotell och på två av hotellen använder ni en bokningskod vid bokning och på det tredje så följer ni länken så kommer ni åt det rabatterade priset.

Elite Stadshotellet
Enkelrum: 830:- (Helgpris)
Dubbelrum: 1080:- (Helgpris)

Bokas via denna länk

Comfort Hotel Eskilstuna
Enkelrum: 929:-
Dubbelrum: 1029:-
Bokas på telefon: 016-17 78 00

Bokningskod: Sundbyholmstravet

Clarion Collection Bolinder Munktell

Enkelrum: 995:-
Dubbelrum: 1095:-

Bokningskod: Sundbyholmstravet

Själva auktionen och underhållningen sker i Sundbyholm travets nyrenoverade gamla totohall. Inom kort kommer det att gå att beställa matplatser men vi är inte riktigt där än men så snart menyer och priser är klara så kommer vi lägga ut det på våra sociala medier.

Visst låter det som två underbart trevliga dagar på Sundbyholms travet! Titta på fina unghästar under fredagen och avsluta med auktion och underhållning på kvällen. Sedan sova några timmar för att återvända till Sundbyholms travet för att titta på nya unghästar och sedan gå på deras V75 tävlingar. Sedan avsluta lördags kvällen med en ny auktion och ny trevlig underhållning, går det att ha en trevligare weekend?!

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram