Image
Vass avslutning på årets julkalender!

Vass avslutning på årets julkalender!

Grymt stark avslutning på årets julkalender då vi avslutar med levandefölavifter i de två sista luckorna i årets kalender! För första gången tävlar vi om hela fem levandefölavgifter i julkalendern och ”bonuschansen” är i morgon på uppesittarkvällen då vi de senaste åren alltid haft levandefölavgifter vid advent! Är Broliine Stuteri som även är med i årets kalender med Classic Photo och det är till honom du har chansen att vinna en levandefölavgift till i morgon när vi tävlar om näst sista luckan!

classic photo hemsidan 1Det är som sagt Broline Stuteri som manangerar Classic Photo men han står på Västerbo Stuteri. Classic Photo e S J's Photo- Classic Winner e American Winner tävlade som två och treåring I USA och efter en lugn tvååringssäsong så hände det saker som treåring. Sexton starter som treåring resulterade i tio vinster och tre andra och tredjeplatser så han missade inte att vara bland de tre första i mål någon start som treåring!

Han sprang in hela 1.376.829 dollar bara under sin treåringssäsong och tog hem tunga titlar i Canadian Trotting Classic, Stanley Dancing Memorial och Goodtime Stakes och var dessutom tvåa i Hambletonian där han var favoritspelad men fick ge sig sista biten mot Vivid Photo.

Gick sedan till avel och redan i sin första kull 2007 fick han en dollarmiljonär i Take my Picture som sprang in 1.171.061 dollar. I USA fick han ytterligare två dollarmiljonärer i Zooming född 2008 och Classic Martine född 2010.

I sin kull 2010 fick han också sin hittills vinstrikaste avkomma italienskfödda Ringostarr Treb som tjänat drygt 17,5 miljoner och året innan och hack i häl vad det gäller insprungna pengar så fick han sin hittills vinstrikaste svenskfödda avkomma Mosaique Face som tjänat knappt 14,5 miljoner.

classic photo sida2010 exporterades Classic Photo, som du ser på bilden till höger, till Italien där han verkade fram till han importerades till Sverige 2014. I Sverige hade han redan haft, på små kullar, miljonärer som redan nämnda Mosaique Face, Manstone’s Classic och O.P.Q.C.

Vill du se hela hingstparken hos Broline Stuteri så klickar du på bilden här till höger på Classic Photo.

Man kan säga att han fick sin första riktiga kull i Sverige 2015 och i den kullen fanns V75 bekantingen Dats So Cool drygt 2,7 miljoner och Miss Silver drygt 1,1 miljoner. I kullen född 2016 finns det tre miljonärer där Orlando närmar sig 2 miljoner och Shapes nästan 1,3 miljoner och Princess Kloster med drygt 1,1 miljoner på kontot.

Den senaste miljonären som Classic Photo, bilden till höger, är pappa till är förra årets fyra i Stochampionatet A Perfect Face som numera nästan har tjänat 1,7 miljoner.

Totalt i Sverige så har Classic Photo fått 254 avkommor och av dessa har 9 blivit miljonärer och ytterligare 12 har sprungit in över 500 000 kronor vilket ger att ungefär 8% av hans svenskfödda avkommor har sprungit in en halvmiljon eller mer vilket är klart bra.

 Totalt har Classic Photo avkommor i Sverige i skrivande stund vunnit nästan 450 segrar och har sprungit in över 54 miljoner kronor. Så vinner ni priset har ni alla chanser att få en bra starthäst som är hållbar och kan starta ofta. En annan plusfaktor är att han lämnar bra ston och 4 av de tio vinstrikaste svenskfödda avkommorna är ston.

Så på uppesittarkvällen har ni chans att vinna en tidig julklapp och få en levandefölavgift till Classic Photo redan innan jultomten dykt upp!

För att kunna vara med och tävla om den här tidiga julklappen och övriga levandefölavgifter i ASVT:s julkalender så måste ni vara medlemmar i ASVT. Är ni inte redan det så kan ni fixa det enkelt och smidigt genom att trycka på gula knappen här under och då blir ni också medlemmar hela 2024!

BLI MEDLEM

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram