Image
Stall Julkalenderns kull födda 2020 firar framgångar!

Stall Julkalenderns kull födda 2020 firar framgångar!

När ASVT arrangerade julkalendern 2018 för andra gången så tävlade vi om tre levandefölavgifter och alla tre vinnarna fick dräktigt och 2020 så dök det upp två hingstar och ett sto! Alla tre har visat upp sig på tävlingsovalen.

ZebulonVi har skrivit mycket om Madeleine Djupdahl som vann en levandefölavgift till Quite Easy U.S. och skickade sitt sto Global Kyanite e Varenne-R.B.Impala e Mack Lobell 2019 till Broline Stuteri för att träffa Quite Easy och året efter så dök en vacker hingst upp som fick namnet Zebulon, på bilden här till höger.

Zebulon kickstartade sin tävlingskarriär och vann direkt i debuten som treåring och till dags datum så har Zebulon gjort 16 starter och vunnit sex gånger och har drygt 350 000 kronor på sitt bankkonto och får han vara frisk och hel så lär det kontot växa ordentligt!

Även Katja Söderberg vann en levandefölavgift till Executive Caviar som EXECUTIVE Caviar Racing Stable HB ställde upp med och hon skickade sitt sto Wild Cat e Make it Happen-Pine Cats e Pine Chip för att träffa Executive Caviar och 2020 dök Speedy Vincent upp.

Han gick till träning hos Joakim Lövgren och gjorde två starter som tvååring och sprang 16,3ak i ett av loppen. Såldes sedan till Norge och i slutet av treåringssäsongen kom första vinsten.

Bergen speedy vincentMan kan väl säga att det har blivit lite av en islossning som fyraåring för Speedy Vincent då han gjort 11 starter som fyraåring och plockat hem fyra vinster, tre andraplatser och en tredjeplats och totalt på 19 starter i sin karriär har han en smått imponerande statistik med fem vinster, fyra andraplatser och en tredjeplats och sju övriga placeringar så endast oplacerad två gånger så här långt i karriären!

 

På bilden här ovan ser du målgången vid en av hans segrar på Bergens travbana. För tillfället finns det drygt 170 000 norska kronor på hans bankkonto men precis som för Zebulon så lär det blir mer om han får vara frisk och hel.

Torbjörn Lövgren var den tredje vinnaren 2018 och han skickade sitt sto Napa Brodda e Infinitif-Nagajka e Viking Kronos till Panne de Moteur som Menhammar ställde upp med i julkalendern det året.

Som sagt även här blev det dräktigt och 2020 så kom en liten dam till världen som fick namnet Luckyfly Fastnfree. Hon kvalade in i mitten av augusti som treåring och gjorde två starter som treåring i oktober och visade fin fart men tog sig en galopp i båda loppen men reparerade till en femte och en sjätteplats trots allt!

Så kullen som är född 2020 i Stall Julkalendern känns väldigt stark och spännande så kommer säkert finnas anledningar till att återkomma till de här tre hästarna!

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram