Image
Rondens E-tidning i ett år ligger i potten idag!

Rondens E-tidning i ett år ligger i potten idag!

Ny dag och ny lucka att öppna för att lösa dagens fråga! Idag är det TR Media som är värd för luckan och TR Media har varit med varje år sedan vi startade julkalendern! Idag tävlar vi om ett årsabonnemang på Ronden och just idag har det ingen betydelse om du är etta eller trea då TR Media ställer upp med ett årsabonnemang till alla tre vinnarna!

Hos TR Media har man samlat Sveriges främsta varumärken för dig som älskar trav! Sedan starten har man skapat en portfölj med innovativa digitala produkter och fortsätter att ständigt bryta ny mark. Deras vision? Att få fler att älska trav!

Dagens fråga:

TR Media har som målsättning att vara ett mediebolag för hela travsporten. Hur många olika varumärken har TR Media idag i sin portfölj för att nå sin målsättning?

Har du inte svaret på frågan i huvudet så kan det vara ett bra tips att surfa in på TR Medias hemsida och leta upp det rätta svaret. Du kommer till TR- Medias hemsida om du klickar på deras logga härunder.

TR Media hem

När du är nöjd med ditt svar så mejlar du in det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan klockan 24.00 i kväll och glöm inte att skriva dina kontaktuppgifter.

Dagens vinster

1:a pris Ett års abonnemang på Rondens E-tidning

2:a pris Ett års abonnemang på Rondens E-tidning

3:e pris Ett års abonnemang på Rondens E-tidning

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram