Image
Resan mot Next Generation Sale är påbörjad!

Resan mot Next Generation Sale är påbörjad!

Våren, även om det för tillfället är snö i Stockholmstrakten, är en intensiv period på ASVT:s Trottex AB! Vi är i fullgång med förberedelser inför Elitauktionen men idag kan man säga att startskottet även gick för Next Generation Sale .

möteartikelVi begav oss till Eskilstuna travbana för ett första förberedande mötet inför Next Generation Sale!

I Eskilstuna träffade vi Stefan Eriksson och Johan Fagré från travbanan och bollade idéer och tittade på förutsättningarna för höstens auktion. Eskilstuna travet håller på att bygga om sin gamla totohall till ett mer event vänligt ställe. Även om man inte är klara än så kunde man se att det här kommer bli riktigt bra när det är klart!

När man sedan också upptäcker att Stefan och Johan är laddade till tänderna för att göra det här till ett kanonevent så ”spritter” det även i benen på oss gamla auktionsrävar!

Så steg ett är taget på en väldigt spännande resa fram till Next Generation Sale på Eskilstuna travbana mellan 14-16 september och efter dagens möte är vi säkra på att det här kommer bli så mycket mer än en bra auktion så öronmärk de här datumen i era almanackor!

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram