Image
På fredag går startskottet för Kriterieauktionen med visning på Solvalla!

På fredag går startskottet för Kriterieauktionen med visning på Solvalla!

På fredag den 17:e september kan man säga att startskottet för årets Kriterieauktion är för då är det första visningsdagen av Kriterieauktionshästarna. Visningen fortsätter sedan på lördagen den 18:e september. Visningstiderna båda dagarna är mellan 09-18.00

Här kan du se vilka hästar som visas på fredagen

Här kan du se vilka hästar som visas på lördagen

Alla är välkomna till visningen som sker på Solvallas stallbacke ingen föranmälan behövs utan vi tar namnen när ni kommer för att ha koll på hur många som är på plats.

På söndagen den 19:e september klockan 08.00 så öppnar auktionen och går det att lägga bud i Menhammar Online Sales på alla hästarna.

Sedan pågår budgivningen hela veckan och på fredagen 24:e september så avslutas hästarna med auktionsnummer 1-100 i Menhammar Online Sales med start 18.00. Lördagen 25:e september så är det dags att avslutar hästarna 101-200 och på lördagen börjar vi klockan 19.00. Sedan avslutas Kriterieauktionen 2021 söndagen 26:e september med att vi avslutar hästarna 201-301 och då startar vi klockan 18.00.

Vill du vara med och bjuda på någon av auktionshästarna så måste du ha ett budgivaravtal. Hade du ett budgivarkonto till Elitauktionen tidigare i år så fick du under förra veckan fick ett mejl från Scrive och när du godkänner det mejlet med ditt Bank-ID så är kontot aktiverat även under Kriterieauktionen.

Du som inte var med på Elitauktionen men vill vara med och buda på häst under Kriterieauktionen måste ansöka om ett nytt budgivarkonto på auktionssidan. Gör din ansökan i god tid innan auktionen då det kan ta ett tag för oss att godkänna det.

Ansök om budgivarkonto

Vid problem kontakta Jessica Adler på ASVT:s Trottex AB 070-445 58 05.

Här kan du läsa auktionsvillkoren

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram