Image

Nu är Kriterieauktionssiten uppe!

 

2021 kriterieauktion logo blå

Nu är auktionssiten öppen för Kriterieauktionen och redan nu kan du se en del filmer och bilder på auktionshästaroch allt varefter säljarna laddar upp filmer och bilder så blir det fler auktionshästar att titta på. Du hittar även katalogsidan på auktionshästarna och närmare auktionen så kommer även veterinärintyget och annan information finnas här.

Det är även här du lägger bud på den eller de hästar du är intresserad av. Tänk på att du måste ha ett budgivarkonto, skaffade du ett sådant till Elitauktionen så kommer det ett avtal från Scrive via mejl som ni bara skall godkänna med Bank-ID. Dessa kommer att skickas ut under vecka 36, efter Ert godkännande så är kontot aktivt även till Kriterieauktionen. Har du inget budgivarkonto så kan du skaffa även det på auktionssiten tänk på att det kan ta lite tid innan det blir godkänt så var ute i god tid!

Gå till auktionssiten 

 

visningsbildAuktionen ”börjar” med en visning av auktionshästarna på Solvalla 17-18 september då ungefär hälften av hästarna visas på fredagen och den andra hälften visas på lördagen.

Här kan du se vilka hästar som visas på fredagen

Här kan du se vilka hästar som visas på lördagen 

Som restriktionerna ser ut för tillfället så behövs ingen föranmälan men skulle det ske förändringar så meddelar vi det via hemsidan och övriga sociala medier.

Kritkat 20211 hem3Nu kan du också beställa auktionskatalogen i vår webbshop om du vill ha den i fysisk form annars finns den att läsa både här på hemsidan eller via Text Talk.

Här kan du beställa en katalog

Som medlem i ASVT betalar du bara fraktkostnaden.

Här kan du se auktionskatalogen som pdf 

Här kan du läsa katalogen via Text Talk 

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram