Image
KRAFFT dyker upp i dagens lucka!

KRAFFT dyker upp i dagens lucka!

Vi stånkar vidare i vår resa mot julafton i ASVT:s julkalender och vi har snart avverkat en tredjedel av resan så har du inte vunnit något än så finns det många chanser kvar! Dagens värd KRAFFT är ett av de företag som varit med varje år sedan vi startade julkalendern 2017!

KRAFFT är ett svenskt varumärke som ägs av Lantmännen – ett kooperativ som ägs av 19 000 svenska bönder. Man lanserade sitt första foder för mer än 30 år sedan, baserat på övertygelsen om att varje häst är unik och att individuellt optimerat foder kan göra hela skillnaden; för att din häst ska hålla sig frisk och balanserad, och prestera sitt allra bästa.

Kort och gott kan man säga att KRAFFT är hästens bästa vän!

Idag tävlar vi om ett presentkort hos KRAFFT och för att du skall ha chans att vinna det eller något av de andra priserna gäller det att lösa dagens fråga.

Dagens fråga:

Performance Low Starch Gastromash är vårt senaste tillskott i den finns det ACID BUF, vad har den för funktion?

Känner du dig osäker på svaret så kan det vara smart att surfa in på KRAFFT:s hemsida som du kommer till om du klickar på deras logga härunder.

KRAFFT

När du är nöjd med ditt svar så mejlar du in det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan klockan 24.00 i kväll. Glöm inte att skriva dina adressuppgifter så vi vet vart priserna skall skickas om du er en av de tre vinnarna!

Dagens priser

1:a pris Presentkort hos KRAFFT

2:a pris ASVT mössa

3:e pris 2 Hökassar

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram