Image
Idag kan du vinna en levande fölavgift till Hayden Hanover!

Idag kan du vinna en levande fölavgift till Hayden Hanover!

Idag är det andra advent och då är det också dags för att tävla om första levande fölavgiften i årets julkalender. Äran att vara först ut även i år är Hayden Hanover som var med redan ifjol i julkalendern då var det hans första år som avelshingst.

 

Hayden Hanover

Intresset var stort för Hayden Hanover och han betäckte 76 ston och han har en fantastisk fertilitet berättade Lukas Svedin på International Stallion för oss. Hayden Hanover var en mycket duktig passgångare och att blanda upp travblodet med passgångarblod ligger lite i tiden så att han rönte stort intresse var kanske inte så konstigt.

Hayden Hanover var en kulltopp som tvååring och han vann International Stallion Stakes samt var tvåa i Metro Pace med en samlad prissumma på $816.000. Framgångarna fortsatte som treåring och Hayden Hanover vann Pennsylvania Sire Stakes och slutade fyra i klassikern Little Brown Jug. När Hayden Hanover la tävlingsskorna på hyllan och köptes till Sverige för att börja en ny karriär som avelshingst så hade han tjänat över sex miljoner kronor och hade det fantastiska rekordet 1.06,6!

Hayden Hanovers stamtavla är riktigt vass hans pappa Somebeachsomewhere var en otrolig tävlingshäst och i hans stamtavla finns det grenar med travare för både Nevele Pride och Noble Victory finns i hans bakstam.  

Hans mamma, Hana Hanover, var också en undantagshäst och hon satte världsrekord när hon sprang 1.07,6 och är dollarmiljonär då hon tjänade 1,2 miljoner dollar under sin karriär. Så det finns många spännande ingredienser i Hayden Hanover.

Du ha alltså chansen att vinna en fri levande fölavgift till Hayden Hanover, du betalar endast bokningsavgiften.

Du måste dock lösa dagens fråga samt vara medlem i ASVT. Är du inte medlem i ASVT så kan du lätt bli det här och det räcker med att du blir medlem under dagen för att vara med och tävla redan idag om levande fölavgiften i Hayden Hanover.

Bli medlem i ASVT

Vi tävlar sedan vid ytterligare tre tillfällen under december om en levande fölavgift så totalt har du fyra chanser att bli en vinnare till sådana här fina priser!

Dagens fråga

Pappa till Hayden Hanover är Somebeachsomewhere som var en fantastisk tävlingshäst men vet du hur många starter och vinster han hade när han avslutade tävlingskarriären?

När du klurat ut dagens fråga så mejlar du in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så är du med i dragningen i morgon förutsatt att du är medlem i ASVT. Glöm inte att skriva dina adressuppgifter samt telefonnummer så vi kan ringa och gratulera dig i morgon om du är den lycklige vinnaren!

Behöver du hjälp med att lösa frågan är ett tips att klicka på International Stallions logga härunder så kan du läsa mer om Hayden Hanover och övriga hingstar på International Stallion!

International stallion hem

Dagens priser

1:a pris Levande fölavgift till Hayden Hanover

2:a pris Juicepress

3:e pris ASVT Pikétröja

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram