Image
Idag går två stora startskott!

Idag går två stora startskott!

Då var det dags att dra igång årets julkalender här på ASVT!

Först ut är som vanligt Solvalla då 1:a december är en stor dag för Solvalla inte bara för att man i kväll kör V86 tävlingar utan också för det är idag som Elitlopps biljetterna släpps så även startskottet för Elitloppet 2022 är idag!

Vill man ha restaurang biljetter så gäller det att vara på hugget för de brukar gå åt snabbt och vi kan nog räkna med att suget är ovanligt stort i år då vi inte kunnat vara på plats de senaste åren på grund av pandemin. Så årets vid årets Elitlopp lär det säkert till och med vara än mer magisk stämning på Solvalla då publiken har saknats enormt mycket då den är en stor del i festen och vi är många som längtar till sista helgen i maj! Biljetterna släpps vid klockan 09.00 idag!

Så passande nog tävlar vi om en 3 dagars biljett till Solvalla helgen 27-29 maj och du behöver lösa dagens fråga för att ha chansen att säkra din plats på Solvalla under Elitloppshelgen!

Dagens fråga

Solvalla är som bekant Sveriges största travbana men hur många proffstränare har sin licens på Solvalla enligt Solvallas hemsida?

Behöver du hjälp med att hitta svaret så klicka på Solvallas logga så kommer du till deras hemsida där svaret finns.

Solvalla logo

Dagens priser

1:a pris 3 dagars biljett till Elitloppshelgen

2:a pris ASVT Piké tröja

3:e  pris ASVT keps

När du löst dagens fråga så mejlar du in svaret till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan klockan 24 i kväll och glöm inte att ange dina adressuppgifter samt vilken storlek du vill ha om du vinner Piké tröjan.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram