Image
Idag är det KRAFFT som är värd för dagens lucka!

Idag är det KRAFFT som är värd för dagens lucka!

Idag är det KRAFFT som står bakom dagen lucka och KRAFFT är något som alla hästmänniskor är bekanta med och idag är man värd för dagens lucka i ASVT:s julkalender!

KRAFFT är ett svenskt varumärke som ägs av Lantmännen – ett kooperativ som ägs av 19 000 svenska bönder. KRAFFT lanserade sitt första foder för mer än 30 år sedan, baserat på övertygelsen om att varje häst är unik och att individuellt optimerat foder kan göra hela skillnaden; för att din häst ska hålla sig frisk och balanserad, och prestera sitt allra bästa.

Dagens fråga

Idag blir det en 1X2 fråga då vi frågar KRAFFT har en produkt som heter Performance Low Starch hur mycket socker och stärkelse innehåller den?

1) 8% socker 8% stärkelse
X) 10% socker 5% stärkelse
2) 4% socker 4% stärkelse

När du löst dagens fråga så mejlar du in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. glöm inte att skriva dina kontaktuppgifter så vi vet var vi skall skicka priserna om det är du som är en av dagens vinnare!

Behöver du hjälp med att lösa dagens fråga så är det en bra idé att gå in på KRAFFT:s hemsida som du kommer till om du klickar på deras logga härunder.

KRAFFT

Dagens priser

1:a pris Presentkort hos KRAFFT

2:a pris ASVT Mössa

3:e pris 2 Hökassar

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram