Image
I morgon står det 1 december i Almanackan!

I morgon står det 1 december i Almanackan!

När vi i morgon vänder blad på almanackan så går vi in i december. Då går också startskottet i ASVT:s julkalender och i år blir det sjunde gången vi kör en julkalender på vår hemsida. Upplägget är det samma det vill säga vi ställer en fråga på vår hemsida varje dag om det företag som är värd för dagens lucka och ni mejlar in svaret till oss och sedan har ni chans att vinna något av de fina priser som företagen ställer upp med!

jultomten3Är många företag ni känner igen som brukar vara med i vår julkalender. Vi har travmedia företag som Allt om Travsport, Sulkysport och TR Media.

Vi har samarbetspartners Folksam, Granngården, Scandic och Vidilab som alla är trogna deltagare i vår julkalender. ATG, Svensk Travsport och Solvalla är välkända namn i vår bransch men även i vår julkalender.

KRAFFT är ett företag som varit med sedan vi startade vår julkalender medan PR Active är en relativt ny deltagare och sedan har vi en debutant i årets julkalender nämligen RS Mustang som de flesta i vår bransch också känner igen!

Russinet i kakan är ändå våra fria levandefölavgifter och i årets julkalender blir det vid hela fem tillfällen det finns chans att bli en lycklig vinnare av en levandefölavgift. I år är det Broline Stuteri som ställer upp med två hingstar, Quite Easy U.S. och Classic Photo, International Stallion, Hayden Hanover, Haras de Bouttemont där vinnaren får välja mellan Brillantissime och Just a Gigolo och Mennhammar agerar jultomte som vanligt på julafton med en levandefölavgift till Who’s Who.

 

 

 

Just de här dagarna vi tävlar om levandefölavgifter så är det bara medlemmar i ASVT som får vara med och tävla, övriga dagar är det fritt fram för alla. Är du inte medlem i ASVT men skulle vilja vara med och tävla även om de levandefölavgifterna så kan du lätt bli medlem genom att lösa ett medlemskap härunder och då blir du också medlem hela 2024!

Bli medlem

Vi tävlar om de levandefölavgifterna vid varje söndag i december samt uppesittardagen 23 december. Vi på ASVT säger stort tack till ovanstående företag för att ni medverkar i vår julkalender och sedan önskar vi alla som är med och tävla stort lycka till!

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram