Image
I morgon är det dags för E3 Finaler!

I morgon är det dags för E3 Finaler!

Dags att avgöra årets första E3 final och som traditionen säger så börjar det med långa E3. I år avgörs finalerna på Färjestadstravet i samband med deras V75 tävlingar i morgon.

Vi har gått igenom finalfälten och här får du lite spännande information runt finalerna med inriktning på avelsbiten.

Otroligt bra spridning på avelshingstar som är pappor till finalisterna och hela 19 hingstar har en avkomma att hålla tummarna för på lördag. Readly Express fortsätter att imponera i sin nya karriär som avelshingst och han har hela 4 finalister i morgon, 3 ston och 1 hingst.

Sedan är det bara Ready Cash och Southwind Frank som har lyckats får med 2 stycken finalister en i varje avdelning för båda två.

Som morfar till finalisterna finns det 22 olika hingstar och som morfar är det bara Love You och Muscle Hill som har mer en finalist.

Avslutningsvis så är det tre stycken uppfödare som har lyckats med bedriften att ha två avkommor med i finalerna. Det är Global Farm AB som har två finalister i stoklassen och sedan har Mellby Gård och Allev. Kronos S.R.L. Soc Agr två hingstar var att hålla tummarna för.

Här kan du se vilka de duktiga uppfödarna är som har finalister i E3 samt vilka hingstar de valt till sina ston (+) Gå vidare

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram