Image
Horses for Happiness har auktion på lördag!

Horses for Happiness har auktion på lördag!

Auktionerna duggar tätt och på lördag är det dags igen! Den här gången är det dock inte hästar vi säljer utan betäckningar som skall ge hästar i framtiden.

Är Horses for Happiness som anordnar en välgörenhetsauktion på vår Internetauktionssida. Vi kommer under lördagskvällen sälja 11 betäckningsrätter i följande hingstar. El Mago Pellini två stycken, Campo Bahia, Centurion A.T.M, Hard Livin, Hayden Hanover, Spartan Kronos, Tekno Jerven, Kadett C.D, Truculent och galopp hingsten Geniale.

Om du slår till på lördag så får du inte bara en betäckning utan du bidrar också till Horses for Happines verksamhet. Horses for Happines som en allmännyttig ideell förening som verkar för inkludering inom hästsporten.

Är hingstägarna som ställt upp med betäckningarna och vi på ASVT upplåter vår Internetauktionssajt till Horses for Happines utan kostnad så total omsättningen under kvällen går till Horses for Happines för att bidra till deras verksamhet.

Avslutningstid på första betäckningsrätten är klockan 20.00 på lördag och det är dynamisk sluttid som gäller och med det menas om det kommer in ett bud på första betäckningen klockan 19.59 förlängs sluttiden till 20.02 och för varje bud som sedan kommer förlängs tiden med 3 minuter.

Här hittar du auktionssidan

Horses for Happiness hemsida

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram