Image
Franska flaggan vajar över julkalendern även i år!

Franska flaggan vajar över julkalendern även i år!

Arbetet med årets julkalender rullar på och vi har fått klart med att även i år så kommer den franska flaggan vajar under julkalendern. Vi har fått klartecken från Haras de Bouttemont att även i år är familjen Allaire med i årets julkalender.

Kommer vara samma upplägg som de andra åren. Man plockar ut två hingstar ur den otroligt vassa hingstpark som finns på Haras de Bouttemont som vinnaren får välja mellan. Vilka hingstar det blir är ännu inte bestämt men som sagt det vimlar av intressanta hingstar på Haras de Bouttemont så vi vet redan nu att det blir ett kanonpris! Vi återkommer senare med vilka hingstar det blir!

Blir tredje gången Familjen Allaire är med i julkalendern och första året vann Christina Lagerroth som valde att betäcka med Django Riff och efter viss dramatik då hennes märr Miller först blev dräktig men sedan resorberade men man lyckades hinna få Miller dräktig igen och Christina har berättat att Miller nog var det sista stoet som blev betäckt på Haras de Bouttemont den säsongen.

Nu går det dock en ståtlig hingst och betar med Miller hemma hos Christina. Andra året var det Hans-Erik Larsson som vann det franska priset och även han valde Django Riff. Nu var det dock oroligt ute i Europa även på hästfronten i våras. Det var nya vaccinationsregler och vaccinet tog helt enkelt slut och Hans-Erik kunde inte skicka ned sin märr men han får utnyttja sitt pris i år istället vilket var mycket gentilt av Haras de Bouttemont!

Så nästa vår är det två lyckliga vinnare i ASVT:s julkalender som skickar sina märrar till Frankrike och Haras de Bouttemont!

Här kan du se vilka hingstar som finns på Haras de Bouttemont 

Vill du vara med och tävla om de fria levande fölavgifterna i årets julkalender måste du vara medlem i ASVT. Blir du medlem nu så gäller ditt medlemskap även nästa år!

Bli medlem

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram