Image
Folksam är en gammal trogen samarbetspartner till ASVT!

Folksam är en gammal trogen samarbetspartner till ASVT!

Idag har turen kommit till Folksam i vår presentation av våra samarbetspartners. Folksam är en stor och trogen partner till oss på ASVT!

Folksam är ett stort försäkringsbolag som är så mycket mer än bara hästförsäkringar. Hem, Bil och andra fordon samt personförsäkringar är andra stora områden för Folksam. Givetvis kan du även försäkra dina andra djur som till exempel hund och katt hos Folksam men även resor och dina sport och fritidsintressen finns det försäkringar för.

Finns även möjlighet att ha pensionssparande och fondsparande genom Folksam samt även ett mer traditionellt privatsparande.

Vill du ha mer koll på allt Folksam kan hjälpa dig med så kan det vara en bra idé att besöka deras hemsida som du kommer till om du klickar på deras logga härunder

folksam

ASVT-medlemmar har 10 procents rabatt på Folksams djurförsäkringar. Medlem med familj omfattas av en olycksfallsförsäkring som omfattar kostnader för tandskador, invaliditetsersättning vid bestående skada (max 10 basbelopp) samt dödsfall på grund av olycksfall (0,5 basbelopp). I olycksfallsförsäkringen ingår även ett skydd för medhjälpare. Observera att denna försäkring ska ses som ett komplement till en allmän olycksfallsförsäkring.

Vidare har ASVT-medlemmar gratis A6 veterinärvårdsförsäkring för samtliga födda föl under tolv månader från försäkringens ikraftträdande. Från och med den 5 juni 2008 finns en alternativ rabatt för de ASVT-medlemmar hellre vill veterinärvårdsförsäkra sitt föl i A1. Folksam lämnar då 20 procent på första årets veterinärvårdspremie. Alternativet 1 års gratis A6 Enkel Veterinärvårdsförsäkring kvarstår givetvis.

Folksam erbjuder köpare på Trottex auktioner upp till 50 procents rabatt på försäkringen under första året vid tecknande av försäkring för ett helt år. Erbjudandet gäller vid auktionstillfället. I de fall köpare inte väljer att teckna försäkring för ett helt år gäller en dags gratis försäkring, till inropsumman exklusive moms, i försäkringsformerna A2 begränsad livförsäkring, tilläggsförsäkring Tävling Extra samt A6 veterinärvårdsförsäkring (50 000 kr).
Ovannämnda förmåner kan inte kombineras.

Kostnadsfri rådgivning
Medlemmar erhåller också kostnadsfri försäkringsrådgivning via Folksam:
Eilert Falk, 0708-31 58 17, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Har du ett företag och är intresserad av att bli samarbetspartner med ASVT?

Kontakta ASVT:s generalsekretare Sara Lennartsson, telefon 070-748 03 93

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram