Image
Drygt en vecka kvar av anmälningstiden till Next Generation Sale!

Drygt en vecka kvar av anmälningstiden till Next Generation Sale!

Väldigt mycket fokus på Elitauktionen just nu men glöm inte att det bara är det drygt en vecka kvar av anmälningstiden till Next Generation Sale.

Annons Next Generation sale artikelNext Generation Sale är höstens stora auktionsnyhet som kommer gå på Sundbyholms travbana i Eskilstuna 14-16 september. Grundplanen för auktionen är tre dagar varav den första dagen blir en selektionsdag.

Nytt för auktionen är också att vi kommer ha auktionist på plats och auktionen blir en hybridauktion där man antingen bjuder på det gamla vanliga sättet genom att höja handen i auktionslokalen eller så lämnar man digitala bud i Menhammar OnlineSales. I och med att det blir budgivning i lokalen så öppnas auktionen upp även för privatpersoner!

Auktionshästarna stallas upp och visas nedanför publikentrén där det finns gott om plats för intresserade att besiktiga hästarna. Själva auktionen kommer hållas i Sundbyholm travets helt nyrenoverade totohall där det också kommer serveras middag under auktionen.

Efter auktionskvällarna tar Stefan Eriksson, marknadschef på Sundbyholm, över taktpinnen och det kommer bli underhållning på hög nivå och Stefan har inte legat på latsidan utan har redan klart med tunga artistnamn som Linda Bengtzing, Magnus Carlsson och Richard Herrey för att bara nämna några.

  • Vi ser verkligen fram emot att skapa ett trivsamt och underhållande kvällskoncept för våra auktionsgäster och vi skall göra vårt yttersta för att alla besökare skall trivas hos oss säger Stefan Eriksson.

Vi vet sedan gammalt hur duktig Stefan är på att arrangera underhållning så att det här kommer bli underbara dagar för besökarna är vi helt säkra på!

Som grädde på moset så kör Eskilstuna V75 tävlingar på lördagen så det är bara att boka in 14-16 september i era almanackor för det är kommer bli några minnesvärda dagar på Sundbyholm för alla trav- och hästintresserade människor!

 

Här hittar du anmälningsblanketter till Next Generation Sale

Här kan du läsa auktionsvillkoren

Registration form in English

Auction conditions in English

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram