Image
Deadline för att anmäla till Kriterieauktionen rycker allt närmare!

Deadline för att anmäla till Kriterieauktionen rycker allt närmare!

Nu börjar det bli hög tid att anmäla sin häst till årets Kriterieauktion då vi stänger anmälan den 2 juni. Det kommer bli samma upplägg på Kriterieauktionen som på Elitauktionen som blev så lyckad med nya rekordsiffror! Enda skillnaden är att vi på Kriterieauktionen kommer att hålla till på Solvalla!

Vi har i år gjort om auktionsvillkoren lite vad det gäller säljprovisioner för att inte missgynna de hästar som blir lite dyrare.

Säljprovision, 5 % tillkommer och beräknas på den del av försäljningssumman exkl. moms som ligger mellan 0 till 100 000 SEK. 3% tillkommer för den del av försäljningssumman exkl. moms som överstiger 100 000 SEK, dock debiteras maximalt 12 500 kronor i säljprovision.

Trottex har genomarbetade auktionsvillkor som borgar för en trygg affär. Trottex ser till att faktureringen av din auktionshäst följer lagar och regler t ex vad gäller moms beroende på köpare.

Du kan antingen mejla din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller skicka in din ansökan med post. Ni får en bekräftelse via mejl när vi fått er anmälan så ha koll på er mejl och hör av er om ni inte får någon bekräftelse för då har er anmälan försvunnit på vägen!

Här hittar du anmälningsblankett

Här kan du läsa auktionsvillkoren

Here you can read the auction terms in english

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram