Image
Dags att presentera vår samarbetspartner Vidilab!

Dags att presentera vår samarbetspartner Vidilab!

Då är vi framme vid slutstationen av vår presententation av alla våra samarbetspartners! Det är dags att presentera Vidilab som är störst i Norden på veterinärmedicinsk parasitologisk träckprovsdiagnostik och vilka medlemsförmåner du som medlem har hos Vidilab.

Vidilabs kvalitetssäkrade tester för alla djurslag bedöms alltid av kvalificerad personal. Finns behov förmedlar vi gärna råd och kontakt med någon av våra kompetenta veterinärer meddelar Vidilab. Vidilab har sedan 2020 en egen veterinär placerad på labbet och som du når genom växelnumret och knappval.

Vidilab utför även grovfoderanalys på grönmassa, hö, hösilage och ensilage. Näringsanalys utförs på laboratoriet som är ackrediterat för detta. Mineraler utförs av underleverantör tills vidare. Varumärket kollamasken är välkänt för de flesta i hästbranschen.

Samarbetsavtalet mellan ASVT och Vidilab ger ASVT:s medlemmar en rabatt på 10% vid beställningar i webshopen. Rabatten gäller både för träckprover och foderprover. Mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och tala om ditt medlemsnummer eller vilken medlemskapet står på så mejlar vi tillbaka en rabattkod.

Vill du läsa mer om Vidilab så klickar du på deras logga härunder så kommer du till deras hemsida och du når även deras webbshop där du kan beställa den tjänst du önskar.

vidilab logga

Då har vi gått igenom alla samarbetspartners till ASVT, finns även en sida på vår hemsida där du har alla medlemsförmåner sammanställda som du kommer till om du klickar på knappen här under

Medlemsförmåner

Har du ett företag och är intresserad av att bli samarbetspartner till ASVT?

Kontakta ASVT:s generalsekretare Sara Lennartsson, telefon 070-748 03 93

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram