Image
ATG är värd för årets näst sista lucka!

ATG är värd för årets näst sista lucka!

Näst sista luckan skall öppnas idag och värd för luckan är kanske det viktigaste företaget för Svensk Travsport nämligen ATG.

Aktiebolaget Trav och Galopp är travsportens samverkansorgan för spel på hästtävlingar i Sverige. Företaget är ett aktiebolag som ägs av Svensk Travsport och galoppförbundet Svensk Galopp. I närmare 50 år har vi på ATG levererat spänning och underhållning till svenska folket. Man drivs av att trygga den svenska hästnäringen och att fortsatt vara ett ansvarsfullt spelbolag i framkant. Deras vision är att leverera världens bästa spelupplevelse

Dagens fråga

Hur stor del av ATG’s överskott går tillbaka till hästsporten?

Enligt ATG's regler måste du vara 18 år för att vara med och tävla idag. När du klurat ut svaret på dagens fråga så mejlar du in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan klockan 24.00 och glöm inte att skriva dina adressuppgifter så vi vet var vi skall skicka priset om det blir du som vinner! Skriv också vilken storlek du vill ha på en pikétröja om det blir du som tar hem den.

Behöver du lite hjälp för att lösa dagens fråga så kan du surfa in på ATG genom att klicka på loggan här under.

atg

Dagens priser

1:a pris Hästtäcke från ATG

2:a pris ASVT mössa och pikétröja

3:e pris 2 Buffar

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram