Image
ASVT skall ut på en roadtrip i helgen!

ASVT skall ut på en roadtrip i helgen!

I helgen skall vi på ASVT ut på en liten roadtrip till Granngårdens butiker i Borlänge och Gävle! Granngården är en samarbetspartner till oss där ASVT medlemmar som har ett företag kan ansöka om ett företagskonto hos Granngården och ha 12% rabatt på det mesta av Granngårdens sortiment!

Just nu på lördag när vi är på plats i Borlänge och Gävle  så firar Granngården till det och ger ASVT medlemmar med konto hos Granngården hela 20% i dessa butiker på det man handlar just den här lördagen!

Har du inte ansökt om konto så hjälper vi dig på plats att skaffa ett konto, tänk på att ha ett organisationsnummer med er, och är du inte medlem så kan vi hjälpa dig med det också och efter vi har skickat in den digitala ansökningen till Granngården så tar det bara ungefär 10 minuter så får du din rabatt i kassan!

Vi kommer också att ha en liten frågetävling där du bland annat kan vinna ett presentkort hos Granngården på 1000:-! Tävlingen är givetvis öppen för alla som är i de aktuella
Granngården butikerna och vi bjuder också alla på kaffe och bulle så länge bullarna räcker!

Ni som kommer till Borlänge har också chansen att få lite avelsråd då vår avelsexpert Joakim Fredriksson kommer vara i Borlänge.

Finns alltid en anledningen att åka till Granngården butiker men på lördag finns det ytterligare en anledning  att åka till Borlänge och Gävle när ASVT är på plats nu på lördag mellan 10.00-15.00.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram