Image
Årets första hingst i årets julkalendern är klar!

Årets första hingst i årets julkalendern är klar!

Arbetet med årets julkalender hos ASVT är i fullgång. Blir den femte julkalendern vi kommer anordna på vår hemsida och prislistan börjar så smått ta form och den kommer bli vass i år också!

Vi kan redan nu presentera första hingsten vi kommer tävla om en fri levande fölavgift och det är Hayden Hanover. International Stallions var med redan ifjol med Hayden Hanover och då var det Robin Sellvin som vann och han går nu i väntans tider då det skall dyka upp ett Hayden Hanover föl i vår!

Var första året för Hayden Hanover som avelshingst ifjol och de flesta känner till att han var själv en duktig passgångare som tävlade i absoluta kulltoppen och vann som tvååring International Stallion Stake samt var tvåa i Metre Pace.

Hayden Hanovers framgångar fortsatte som treåring då han vann Pennsylvania Sire Stakes samt var fyra i klassikern Little Brown Jug. Så inte konstigt att han rönte stort intresse bland stoägarna och han betäckte hela 76 ston under säsongen 2021 och hans fertilitet var fantastisk berättar Lukas Svedin på International Stallion.

Vi tackar International Stallion för medverkan även i årets julkalender och snart hoppas vi att kunna presentera nästa levande fölavgift som vi skall tävla om i julkalendern!

 Här kan du läsa mer om Hayden Hanover 

Blir samma upplägg på julkalendern i år så för att vara med och tävla om de levande fölavgifterna måste du vara medlem i ASVT. Övriga dagar får alla vara med och tävla. Är du inte medlem än i ASVT så kan du lätt bli det, klicka på länken här nedan så är det bara att beställa ditt medlemskap och blir du medlem så här sent på året så gäller din medlemsavgit även för nästa år!

Bli medlem 

Som medlem i ASVT har du mängder med medlemsförmåner här nedan kan du se alla fina förmåner som kommer med ett medlemskap i ASVT!

Medlemsförmåner

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram