Image
Andra advent ligger en levandefölavgift till Hayden Hanover i potten!

Andra advent ligger en levandefölavgift till Hayden Hanover i potten!

Nu på söndag har du som är medlem i ASVT chans att vinna en levandefölavgift till Hayden Hanover i vår julkalender som International Stallion ställer upp med!

Är du inte medlem men vill vara med och tävla om det här fina priset så finns chansen om du blir medlem nu och då är du också medlem hela 2023! Förutom på söndag kommer du även kunna vara med och tävla om samma pris till andra hingstar tredje och fjärde advent samt även på julafton!

Bli medlem

Hayden Hanover artikelbildMen först ut i årets julkalender bland hingstarna vi tävlar om blir Hayden Hanover e Somebeachsomewhere-Hana Hanover e Western Hanover och han står för något som växt under de senaste åren dvs ha passgångare i stamtavlan.

Vi har sett många hästar där resultatet blivit fantastiskt genom att få in inslag av passgångare och för att nämna några så har vi Captian Corey som vann Hamletonian men även Ramona Hill som också vann Hambletonian och hade inslag av passgångare.

Här hemma i Sverige har vi tjusats av hästar som Don Fanucci Zet, som även han har Western Hanover som morfar precis som Hayden Hanover, Bythebook, Power och Hail Mary för att nämna några bekanta namn!

Hayden Hanover var själv en kulltopp bland passgångarna både som tvååring och treåring. Som tvååring vann han International Stallion Stake och var två i storloppet Metro Pace med en samlad prissumma på $816.000.

Som treåring vann Hayden Hanover Pennsylvania Sire Stakes och var fyra i klassikern Little Brown Jug och när tävlingskarriären avslutade så hade han över sex miljoner på kontot och det ruggiga rekordet 1.06,6.

Bakstammen på Hayden Hanover går inte av för hackor då hans pappa, Somebeachsomewhere, har samma statistik som en annan avelsgigant Muscle Hill då båda gjorde 21 starter och vann 20 av dessa! Intressant är också att i bakstammen på Somebeachsomewhere så finns det inslag av travare då både Nevele Pride och Noble Victory dyker upp här.

Men även Hayden Hanovers mamma, Hana Hanover, var något utöver det vanliga. Hana Hanover vann Breeders Crown och satt då även världsrekordet 1.07,6 och hon tjänade under sin karriär smått fantastiska 1,2 miljoner dollar!

Om du klickar på International Stallions logga härunder så kan du läsa mer om Hayden Hanover och övriga hingstar som finns på International Stallion.

International stallion hem

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram