Som medlem får du alltid senaste numret av Travhästen till din postlåda!

Vill du alltid försäkra dig om att få ta del av intressanta intervjuer med uppfödare, de senaste rönen kring avel och uppfödning och allt annat som rör travsport i allmänhet och uppfödning i synnerhet rekommenderar vi ett medlemskap i ASVT. Som medlem får du tidningen direkt hem i brevlådan.

Numera kan du som medlem även läsa Travhästen på webben direkt i datorn eller i telefonen om du laddar ned appen Travhästen i App Store om du har en iPhone eller Google Play om du har en Android telefon.

Alla kan läsa en tidning utan att logga in, även icke medlemmar, men nästa gång måste du logga in och det gör du med hjälp av ditt medlemsnummer. Vet du inte ditt medlemsnummer så kan du titta på baksidan av tidningen Travhästen så står det där från och med nummer 2 2021 eller så kan du mejla till asvt@asvt.se så plockar vi fram ditt medlemsnummer.

Vill du läsa tidningen i datorn så kan du göra det här (+) Gå vidare

Du kan här hitta de fem senaste årens tidningar om det är något du vill gå tillbaka och läsa men även våra Auktionskataloger kommer finnas tillgängliga här.

Vid frågor eller tips till tidningen kontakta Anne Adre-Isaksson anne.adre@telia.com

Vill du annonsera i tidningen? Här finns annonsprislistan (+) Gå vidare

Medlem blir du genom att registrera dig här! [+] Gå vidare