Image

Next Generation Sale - årets auktionsnyhet!

Logga NGS artikelDen 14-16 september arrangeras årets stora auktionsnyhet på Sundbyholms travbana. Det blir en härlig helg med auktion, travtävlingar och festligheter då det körs STL/V75 på Sundbyholm under lördagen.

Svenskt TravKriterium flyttar i år från slutet av september till mitten av oktober. Då är det för sent att sälja ettåringar tycker ASVT och därför byter Kriterieauktionen namn och flyttar till Eskilstuna och Sundbyholm.

Auktionshästarna stallas upp nedanför publikentrén där det finns gott om plats för intresserade att besiktiga ettåringarna.

Under Auktionstiden på kvällen finns auktionist på plats i Sundbyholms nyrenoverade totohall där det serveras middag under auktionen.  I och med att vi har en auktionist på plats så blir det fysisk budgivning i lokalen på det gamla "vanliga" sättet!

Grundplanen är att det blir tre auktionsdagar på Next Generation Sale varav en dag blir en selektionsdag.

När auktionen är avslutad på kvällarna tar Stefan Eriksson, marknadschef på Sundbyholm över scenen och taktpinnen.

-Vi ser verkligen fram emot att skapa ett trivsamt och underhållande kvällskoncept för våra auktionsgäster. Sundbyholmstravet är också väldigt glada över samarbetet med ASVT som möjliggör att hästauktioner kommer tillbaka till Eskilstuna, vi skall göra vårt yttersta för att alla besökare skall trivas hos oss säger Stefan Eriksson.

Stefan har inte legat på latsidan utan har redan klart med artister som Linda Bengtzing, Magnus Carlsson, Evelina Olsén, Richard Herrrey och Erik Linder! Vi återkommer givetvis när alla detaljer runt auktionskvällarna är klara men så mycket vågar vi säga att det kommer bli några häftiga dagar och kvällar i Eskilstuna när Next Generation Sale går mellan 14-16 september!

Annons Next Generation sale artikelSista anmälningsdag till Next Generation Sale är framflyttad till den 16 juni. 

Här kan du läsa auktionsvillkoren

Här finns ifyllbar anmälningsblankett

Auction conditions in English 

Registration form in English

När du fyllt i blanketten kan du mejla in den till trottex@asvt.se 

Här finns det Veterinärintyg för ettåringar att ladda ned

 

Vill du annonsera i auktionskatalogen? Ta kontakt med Carl Larsson 070-769 10 11 sista manusdag för annonser är      4 augusti.

Annonsprislista för auktionskataloger 2023

 

Att tänka på innan auktionen!

Läs villkoren innan! | Läs mer i auktionsvillkoren när det gäller både säljare och köpares ansvar, betalningsvillkor med mera. Ytterligare frågor om Next Generation Sale, finansiering, övriga villkor med mera besvaras av Trottex tel 070-748 03 93 eller 070-445 58 05.

Att köpa häst på Next Generation Sale

Hästköpare – att tänka på

Next Generation Sale kommer i år att gå av stapeln på Sundbyholms travbana 14-16 september. Det kommer vara en hybridauktion där budgivningen kommer ske antingen i Menhammar Online Sales eller så bjuder man live i auktionslokalen på det gamla vanliga viset. 

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram