Image
Ännu ett steg klart på resan mot Next Generation Sale!

Ännu ett steg klart på resan mot Next Generation Sale!

Steg för steg närmar vi oss höstens nyhet Next Generation Sale som förutom en auktion skall ge oss möjlighet att träffas och dessutom ha roligt både under och efter auktionen. Som vi tidigare uppmärksammat har Stefan Eriksson, marknadschef på Sundbyholms travet satt ihop ett starkt lag som skall underhålla oss under auktionskvällarna. Nu är även menyerna klara för auktionskvällarna!

Blir två olika bufféer vi skall avnjuta under auktionskvällarna och här nedan kan du se vad som står på bordet 15:e och 16:e september.

Fredag:

Pestokyckling

Kallrökt lax m. Wasabikräm

Marinerad Fläskfilé m. soltorkade tomater

Rostbiff

Västerbotten Paj

Pastasallad m. parmesan

Tomat/Mozzarella sallad

Potatisgratäng

Smör & bröd

Pris: 495:-

På fredagen är det Linda Bengtzing, Evelina Olsén och Erik Linder som håller i underhållningen

Lördag:

2 sorters sill

Gubbröra m. bröd

Ägghalvor

Varmrökt Lax m. romsås

Skagenröra

Marinerad Kottletrad

Hemlagade köttbullar

Prinskorv

Janssons frestelse

Blandsallad

Cesarsallad med kyckling/bacon

Kokt potatis

Pris: 495:-

På lördagen är det Magnus Carlsson, Richard Herrey och Erik Linder som ser till att vår kväll blir trevlig!

Du bokar din plats genom att ringa till Travrestaurangen,

Tel. 016- 42 84 22

Här kan du läsa mer om Next Generation Sale

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram