Vill du ha något att se framemot i "mörka" november?
augusti 10 2018 0 kommentar

Vill du ha något att se framemot i "mörka" november?

Det blir en favorit i repris i höst då Equi Tours återigen anordnar en studieresa till Normandie och som medlem i ASVT har du ett rabatterat pris. Är du inte medlem men vill ha det rabatterade priset så är det inga problem utan du löser ett medlemskap lätt här (+) Gå vidare

Resan startar den 3 november och är tillbaka i Sverige på kvällen den 7 november.

Besök är inplanerat hos Sebastian Gurato på hans träningscenter och hans hingststation Haras du Meslerie och förhoppningsvis är Bold Eagle hemma så vi får hälsa på honom! Besök är även inplanerade på Haras de Sassy där bland annat Timoko och Up and Quick är avelshingstar och även Haras de la Brosse skall besökas och där verkar Love You och Sam Bourbon med flera. Sedan kommer vi även att besöka Thierry Duvaldestin på Haras du Sauvagère.

Vi kommer också att hälsa på familjen Allaire på Haras de Bouttemont en förmiddag och där finns det ju mängder av fina hingstar att titta på men givetvis är Ready Cash russinet i kakan. Sedan är det ju också mix-auktionen i Cabourg en dag så det är en mycket intensiv och spännande resa som ni har möjlighet att följa med på och som sagt som medlem i ASVT så åker ni på ett rabatterat pris!

Fullständigt schema och priser (+) Gå vidare

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson