Endast en som lyckades undvika fallgroparna i fredags quizet!
september 11 2018 0 kommentar

Endast en som lyckades undvika fallgroparna i fredags quizet!

Svårt var det när man skulle svara på fredags quizet förra veckan och endast en person klarade konststycket att ha rätt på alla frågorna!

Att det var Pato som besegrade Panne de Moteur i Svenskt Travderby var det vanligaste svaret men det var en väldig spridning på svaren över alla svars alternativ så helt klart en lurig fråga! Att Mellby Viking sprang en 12 tid när han vann Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen kunde över 90% däremot så fördelade ni svaren helt lika mellan de olika alternativen med 12 tid men imponerande att över 90% visste att det var en 12 tid Mellby Viking sprang och rätt tid var 1.12,5!

Det såg länge ut att det skulle bli 4 raka vinster i Silverörnen för Ulf Ohlsson men Makethemark åkte dit sista biten in mot målsnöret. Ni var många som gick på Stig-H Johansson som svar men den här gången var det Ulf Ohlsson som hade en lång segersvit i loppet som var nära att förlängas.

Att det var Oslo Grand Prix och Finlandia Ajo som Univers de Pan plockade hem under 2014 var det en klar majoritet som klarade av. Moving On som är Quite Easy U.S. vinstrikaste avkomma var en skrattmatch för de flesta då hela 70% av svaren låg på Moving On.Dock var det svårt att få ihop alla rätt och du som lyckades kan verkligen sträcka på dig för du var helt ensam om den bedriften!

Tomas Nilsson
Tomas Nilsson