auktionElitauktionen är en selektauktion

Här kommer du till ElitInternetauktions sidan (+) Gå vidare

Elitauktionen 2020 är som bekant flyttad på grund av Coronaviruset. För närvarande är inget nytt datum för auktionen satt, här kan du läsa pressreleasen från den 25:e mars Gå vidare (+)

Det kommer att bli en ElitInternetauktion för de säljare som önskar. ElitInternetauktionen kommer börja fredagen den 29:e maj och avslutas på måndagen den 1 juni. Det kommer vara krav på film och bilder på de hästar som säljs på ElitInternetauktionen. Här kan du få lite tips och råd om fotografering och filmning av din häst (+) Gå vidare

Här hittar du "katalogen" till ElitInternetauktionen (+) Gå vidare

Är du intresserad av att handla häst på ElitInternetauktionen tänk då att du måste skapa ett konto med ditt Bank ID innan du kan lägga något bud, För utländska köpare gäller det att du måste skicka in ett foto på ditt pass.

Har du skapat ett konto inför Internetauktionen från och med april 2020 så har du ett konto som även gäller till ElitInternetauktionen. Här kan du skapa ett konto (+) Gå vidare

De hästar som ej anmäls eller säljs vid ElitInternetauktionen kvarstår på Elitauktionen som tidigare.

Digtal Elitauktionskatalog 2020 (+) Gå vidare

Här hittar du Onlinesidan till Elitauktionen (här kommer säljarna efterhand lägga in bilder och filmer på sina hästar.) (+) Gå vidare 

Här hittar du hingstprestation på de hingstar det finns avkommor efter på årets Elitauktion (+) Gå vidare

Här kan du läsa villkoren till ElitInternetauktionen 29 maj till 1 juni (+) Gå vidare

H
är finns anmälningsblankett till ElitInternetauktionen 29 maj till 1 juni (+) Gå vidare

Det går bra att maila in blanketten till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Den måste inte skickas per post.

Här kan du läsa villkoren till Elitauktionen 2020 (+) Gå vidare (Uppdaterade 24 jan)

Here you can read the auction terms in English (+) Gå vidare


Ansökan Grönt Kort (+) Gå vidare 

Ansökan Auktionskonto (+) Gå vidare

Fullmakt för Auktionskonto (+) Gå vidare

Fullmakt för Grönt kort (+) Gå vidare 

Vill du ha hjälp med att filma din häst? I så fall kan du kontakta Lina Alm 073-650 08 05, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. du hittar hennes hemsida på www.linaalmracingmedia.com , Per Nordvall 070-874 96 09 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Malin Albinsson MVA Foto Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - 0703974385 och hon utgår från Skara.

Läs villkoren innan! | Läs mer i auktionsvillkoren när det gäller både säljare och köpares ansvar, betalningsvillkor med mera. Ytterligare frågor om Elitauktionen, finansiering, övriga villkor med mera besvaras av Trottex tel 070-445 58 05.

Om du funderar på att köpa häst så tänk på att lösa finansieringen innan auktionen. Trottex kan nämligen inte ta emot kontanter som betalning för en inropad häst under auktionen. Här kan du se olika alternativ till finansiering som till exempel  Swish, Auktionskonto och Grönt kort för mer information kontakta Trottex tel 070-445 58 05.

Läs även mer om hur auktionerna går till här. (+) Gå vidare

Auktionsdag: 

Första utrop: 19.00 
Lägsta utropspris: 50.000 SEK


Observera: Hästarna skall vara grundvaccinerade mot Hästinfluensa (A2) i enlighet med Svensk Travsports regler (vaccination A, B och C). Hästarna skall vara grundvaccinerade (vaccinationer A och B med ett intervall av 21-92 dagar samt vaccinering C 3-6 månader efter det andra vaccineringstillfället).I samband med Elitauktionen kommer det som vanligt anordnas en mässa. Är du intresserad av att ställa ut under auktionen kan du kontakta Tomas Nilsson 072-552 38 16

 

 

  

  

 

Vill du vara en del av oss?

Vi på ASVT ger dig massor mervärden som medlem. Rådgivning, tips och vår tidning. Bli en del av oss!

BLI MEDLEM IDAG