auktionElitauktionen är en selektauktion

Elitauktionen 2020 kommer att hållas på Scandic Infra i Upplands Väsby den 29 maj och första utrop är 19.00. Elitauktionshästarna ska uppfylla kravet på högklassig och marknadsmässigt intressant stam och vara av god exteriör. Auktionen är enbart öppen för svenskregistrerade hästar och så kallade mockinländare. Alla säljare måste vara medlemmar i Avelsföreningen.

 Här kan du läsa villkoren till Elitauktionen 2020 (+) Gå vidare (Uppdaterade 24 jan)

 Here you can read the auction terms in English (+) Gå vidare

 Här finns anmälningsblankett till Elitauktionen 2020 (+) Gå vidare

Här kommer du kunna läsa villkoren till Elitauktionen 

Ansökan Grönt Kort (+) Gå vidare 

Ansökan Auktionskonto (+) Gå vidare

Fullmakt för Auktionskonto (+) Gå vidare

Fullmakt för Grönt kort (+) Gå vidare

Auktionskatalogen kommer att kunna laddas ner gratis i webshopen när den är färdig. Eller kan man läsa den online men man kommer också kunna köpa den via ASVT. Vill du annonsera i auktionskatalogen så kan du se prislistan här (+) Gå vidare 

VILL DU VISA UPP DITT FÖRETAG RUNT ELITAUKTIONEN?

Då finns det möjlighet att anmäla till mässan som sker runt auktionen, här kan du få mer information om mässan (+) Gå vidare

Här finns det en anmälningsblankett till mässan (+) Gå vidare

 

Vill du ha hjälp med att filma din häst? I så fall kan du kontakta Lina Alm 073-650 08 05, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. du hittar hennes hemsida på www.linaalmracingmedia.com eller Per Nordvall 070-874 96 09 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs villkoren innan! | Läs mer i auktionsvillkoren när det gäller både säljare och köpares ansvar, betalningsvillkor med mera. Ytterligare frågor om Elitauktionen, finansiering, övriga villkor med mera besvaras av Trottex tel 070-445 58 05.

Här kommer du inom kort att kunna läsa villkoren till Elitauktionen 

Om du funderar på att köpa häst så tänk på att lösa finansieringen innan auktionen. Trottex kan nämligen inte ta emot kontanter som betalning för en inropad häst under auktionen. Här kan du se olika alternativ till finansiering som till exempel Postväxel, Swish, Auktionskonto, Check och Grönt kort för mer information kontakta Trottex tel 070-445 58 05.

Läs även mer om hur auktionerna går till här. (+) Gå vidare

Auktionsdag: Fredag den 29 maj

Första utrop: 19.00 
Lägsta utropspris: 50.000 SEK


Observera: Hästarna skall vara grundvaccinerade (två vaccinationer med ett intervall av 21-92 dagar) mot A2. Hästarna skall också vara vaccinerade mot stelkramp.
Vaccinationerna skall vara noterade i hästpassen.

I samband med Elitauktionen kommer det som vanligt anordnas en mässa. Är du intresserad av att ställa ut under auktionen kan du kontakta Tomas Nilsson 072-552 38 16

Hotell & Logi
Är bra tryck på Scandic Infra den här helgen så skyndar er med att boka rum och koden gäller även på Scandic Upplands Väsby då det är så stor efterfrågan på rum de här datumen.

Telefonnummer till Scandic Infra är 08-517 344 00 eller kan ni boka via nätet på https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/stockholm/scandic-infra-city ange bokningskod BASV280520

 

  

  

 

Vill du vara en del av oss?

Vi på ASVT ger dig massor mervärden som medlem. Rådgivning, tips och vår tidning. Bli en del av oss!

BLI MEDLEM IDAG